Ако се доверите на екипа на Мебели Вок,  Вие получавате комплексна услуга по изработка, доставка и монтаж.

В зависимост от материала, сроковете за изпълнение на поръчка са от 30 до 45 календарни дни.  Получавате 2 години гаранция на всички изработени от нас мебели!

При първа среща с нас се уточняват стилова ориентация, функционалност на мебелите, предпочитани материали и цветове. Благодарение на дългогодишния ни опит, можем да преценим кои материали и механизми са подходящи за реализацията на Вашия интериорен проект. Имаме възможност да използваме разнообразни материали като ПДЧ, МДФ, стъкло, камък. За по-интересна визия можем да направим и принт върху стъкло. Важен е правилният подбор на механизми, т.к. осигуряват удобство на използване и могат  да увеличат използваемата площ в шкафовете. Работим само с доказани фирми за мебелен обков,изпитани доставчици и сертифицирани материали, за да гарантираме безпроблемно и дългогодишно ползване на мебелите.

Изготвяме безплатен 2D и 3D проект по ваши размери. Ако имате идеи, ще ги развием, за да постигнем заедно един зашеметяващ краен резултат. След окончателното одобрение на проекта ви се изготвя подробна ценова оферта.

Изготвеният проект може да разглеждате само в офиса ни. Може да закупите проекта. Ако направите поръчка при нас, сумата за проекта ви се приспада от сумата за обзавеждането.

Всяко обзавеждане е внимателно опаковано за транспортиране.  Осигуряваме безплатен транспорт на мебелите изработени от Вок в рамките на гр. Варна.

Услугата монтаж е безплатна като по време на работа, монтажниците се отнасят с внимание и грижа към обзавеждането и помещенията.

Условия за извършване на монтаж:

  • Осигурен достъп до обекта в предварително уговорено време
  • Помещението, в което ще се извършва монтажа, трябва да бъдат приключили всички строително – монтажни работи
  • Трябва да е изграден отвор в комина или вентилацията за включване на въздуховода на аспиратора
  • При констатация в деня на монтажа, за неизпълнени предписания по ВиК и ел. инсталациите от страна на клиента, мебели Вок си запазва правото да отложи монтажа
  • Уреди незакупени от нас трябва да са предварително уточнени и налични в деня на монтажа

Извършваме монтаж на уреди, без свързването им!